AR Portals 3D-modeller i GLB-og USDZ-formater


3D-modeller | 13/12/2023


Velkommen til fremtidens forretningsopplevelser - Augmented Reality Portals. Disse revolusjonerende digitale portene er klare til å omdefinere måten bedrifter engasjerer seg med sine kunder på, heve nivået av interaksjon til uante høyder. Ved å sømløst blande den virkelige verden med digitale forbedringer, tilbyr AR Portalene potensielle kunder en virtuell tur som fordyper dem i essensen av et produkt eller en tjeneste.

AR Coder for møbler og deres 3D-modeller i GLB-og USDZ-formater


3D-modeller | 02/12/2023


Utforsk AR-Code-teknologi gjennom disse 3D-møbelmodellene.

Merkenes AR-logoer og deres GLB & USDZ 3D-modeller


3D-modeller | 01/12/2023


Med vår AR Logo-funksjon kan du gi liv til merket ditt ved å vise en 3D-versjon av logoen din forankret bak en AR QR-kode. På denne siden finner du eksempler på berømte merkelogoer som har blitt transformert fra deres .SVG-bildefiler til imponerende 3D AR-logoer ved hjelp av vår funksjon.

3D-modeller GLB & USDZ og AR QR-koder for konseptbiler og bildeler


3D-modeller | 28/11/2023


Her er en samling av 3D-modeller av konseptbiler og bildeler som kan vises i utvidet virkelighet ved hjelp av deres AR Coder. I tillegg er disse 3D-modellene tilgjengelige for gratis nedlasting (.GLB og .USDZ) med en offentlig lisens CC0. 3D konseptbil med interiørdesign

Industrielle 3D-modeller GLB og USDZ og deres AR Codes: Utstyr, verktøy og maskiner


3D-modeller | 26/11/2023


Oppdag en kuratert samling med 3D-modeller som viser forskjellige industri- og fabrikkutstyr, inkludert verktøy, maskiner, produkter og sikkerhetsutstyr. Hver modell leveres med sin egen AR QR-kode, som illustrerer de potensielle fordelene med utvidet virkelighet for industrielle selskaper innen områder som markedsføring, opplæring av ansatte og produktutvikling.

Pedagogiske 3D-modeller GLB og USDZ og deres AR QR-koder: Enhancing Learning for Students


3D-modeller | 25/11/2023


På denne siden kan du laste ned og vise frem 3D-modeller i Augmented Reality som egner seg for AR-utdanningsprosjekter. Disse modellene dekker et bredt spekter av utdanningsemner, inkludert 3D-modeller av frukt og grønnsaker for skoleelever (også kjent som pomologi), trær og planter for høyskolestudenter (som faller inn under botanikk), bergformasjoner for universitetsstudenter (som tilhører geologi og arkeologi) og fotogrammetriske 3D-modeller for kunst- og historietimer.

3D-modeller GLB & USDZ av museumskunstverk og deres AR Coder


3D-modeller | 23/11/2023


Oppdag nedlastbare 3D-modeller av kunstverk fra museer og kunstgallerier på denne siden. Disse 3D-objektene er tilgjengelige for gratis nedlasting (.GLB og .USDZ) under en CC0 Public Domain-lisens.

Dekorative vaser: nedlastbare 3D-modeller GLB og USDZ med tilsvarende AR Coder


3D-modeller | 22/11/2023


På denne siden kan du få tilgang til forskjellige 3D-modeller av dekorative vaser og tilhørende Augmented Reality-koder for AR-visning.

Finn en samling av profesjonelle 3D-modeller som kan vises i augmented reality ved bruk av våre AR Coder. Våre 3D-modeller varierer fra industri- og designermodeller som kan brukes til forskjellige formål. Enten du er en arkitekt som leter etter en AR-design eller en industriell designer som trenger en ny produktskisse, har vi et bredt utvalg av 3D-modeller å velge mellom.

Last ned gratis 3D-modeller for augmented reality

Du kan laste ned 3D-modellene gratis (.GLB og .USDZ) og bruke dem til å lage dine egne AR Coder. Dette gir deg full tilpasningsmulighet for din AR-opplevelse og muligheten til å skape unikt og engasjerende innhold for ditt publikum.

Våre 3D-modeller er laget av profesjonelle kunstnere og designere, og er av høyeste kvalitet. De er optimalisert for bruk i augmented reality, slik at de vil se bra ut og yte godt når de vises ved hjelp av våre AR Coder.

Optimerte 3D-modeller for visning av AR Coder

Våre 3D-modeller er spesifikt designet for å bli vist i et augmented reality-miljø. De er optimalisert for visning etter en skanning av AR Code på mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Noen spesifikke funksjoner som våre 3D-modeller for AR Coder inkluderer er:

  • Lavt polygonstall for å redusere prosesseringskraft
  • UV-mapping og teksturkoordinater
  • Optimalisert belysning og skyggelegging for sanntidsrendering
  • Støtte for .GLB og .USDZ filformater
  • Støtte for sporing og okklusjon
  • Støtte for virkelighetsnær skala

Våre 3D-modeller for AR er designet for å gi en høykvalitets, immersiv opplevelse for brukere. Vi oppdaterer kontinuerlig våre samlinger med nye og spennende 3D-modeller, så sørg for å sjekke tilbake ofte for å se våre nyeste tilbud. Vi ser frem til å se hvordan du bruker våre 3D-modeller i dine AR Codeprosjekter.

Hva er filformatet USDZ?

Filformatet USDZ er et filformat utviklet av Apple i samarbeid med Pixar Animation Studios. Det står for Universal Scene Description og er spesifikt designet for augmented reality (AR)-applikasjoner. USDZ kombinerer funksjonalitetene til USD, et allsidig og skalerbart 3D-filformat, med portabiliteten og komprimeringen til ZIP-arkivformatet.

Det lar utviklere opprette lette, interaktive 3D-modeller og animasjoner som kan integreres sømløst i AR-opplevelser på Apple-enheter. USDZ-filer støtter teksturer av høy kvalitet, animasjoner, materialer og metadata, noe som gjør dem ideelle for realistisk og immersiv AR-innhold. Med sin brede støtte og brukervennlighet har USDZ blitt et populært valg for å skape engasjerende AR-opplevelser innenfor ulike bransjer, fra e-handel og spill til utdanning og underholdning.

Hva er filformatet GLB?

Filformatet GLB, også kjent som Binary glTF (GL Transmission Format), er et kompakt og effektivt filformat designet for 3D-modeller og -scener. Utviklet av Khronos Group, kombinerer GLB fordelene med glTF-formatet, som er en åpen standard for representasjon av 3D-ressurser, med binær pakking for å skape en selvstendig fil. GLB-filer inneholder både 3D-geometri og tilhørende teksturer, materialer, animasjoner og annen relevant data i binær format, noe som gjør dem optimalisert for rask lasting og rendering.

Som et resultat brukes GLB-filer mye i applikasjoner som virtuell virkelighet (VR), augmented reality og web-baserte 3D-opplevelser. Med sin lille filstørrelse og brede støtte i ulike programvare og plattformer har GLB-formatet blitt et populært valg for deling og distribusjon av 3D-innhold på nettet.

Oftest stilte spørsmål

Hvilke typer 3D-modeller er tilgjengelige for bruk med AR Coder?

Vår samling av profesjonelle 3D-modeller er egnet for ulike formål, inkludert arkitektoniske design og industrielle produktskisser. Laget av profesjonelle kunstnere og designere, er våre 3D-modeller optimalisert for bruk i augmented reality og er kompatible med AR Coder. Vi oppdaterer kontinuerlig samlingen vår med nye og spennende 3D-modeller for å gi et bredt utvalg for brukerne våre.

Hvordan kan jeg bruke 3D-modellene med AR Coder?

Du kan laste ned 3D-modellene gratis i .GLB- og .USDZ-formater og bruke dem til å lage dine egne AR Coder. Dette gjør det mulig for deg å tilpasse din augmented reality-opplevelse og skape unikt og engasjerende innhold for ditt publikum. Våre 3D-modeller er spesifikt designet for visning av AR Coder, og sikrer høykvalitets visuelle effekter og optimal ytelse på mobile enheter.

Hvilke optimeringsfunksjoner har 3D-modellene for visning av AR Coder?

Våre 3D-modeller for visning av AR Coder er designet med flere optimeringsfunksjoner, inkludert: Lavt polygonstall for å redusere prosesseringskraft, UV-mapping og teksturkoordinater, Optimalisert belysning og skyggelegging for sanntidsrendering, Støtte for .GLB- og .USDZ-filformater, Støtte for sporing og okklusjon, Støtte for virkelighetsnær skala. Disse funksjonene sikrer at våre 3D-modeller gir en høykvalitets, immersiv augmented reality-opplevelse for brukere på mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.

Strøm
48,122 AR experiences
Servering
170,308 Skanner per dag
Klarert av
35493 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.