Veiledning om utnyttelse av AR Code API-nøkkel


Veiledninger | 29/01/2024


Velkommen til vår omfattende guide om bruk av AR Code API-nøkkelen for opprettelse av AR Codes. Denne API-nøkkelen forbedrer din prosess med å opprette AR-opplevelser, og gjør det enkelt å generere AR Codes innenfor våre kreative verktøy.

VIDEO TUTORIAL: Hvordan lage en 3D-modell optimalisert for utvidet virkelighet med AR Code?


Veiledninger | 12/12/2023


Utvidet virkelighet er en måte å bringe digitalt innhold inn i den virkelige verden. Imidlertid kan det være utfordrende å klargjøre 3D-modeller for AR. Denne artikkelen vil guide deg i å klargjøre 3D-modellen din for AR ved hjelp av Blender, et gratis 3D-modelleringsverktøy.

VIDEO TUTORIAL: Hvordan konvertere en 3D CAD-modell fra STP STEP eller IGS IGES formater til GLB eller OBJ


Veiledninger | 11/11/2023


3D CAD-modeller er essensielle i profesjonelle miljøer som industri og produksjon, arkitektfirmaer, og designstudioer. Disse filene kan manipuleres og redigeres ved hjelp av spesialisert CAD-programvare.

VIDEO TUTORIAL: Hvordan komprimere / redusere størrelsen på en industriell 3D CAD-modell med MeshLab og Blender?


Veiledninger | 10/11/2023


Vi publiserte tidligere en opplæring om å redusere filstørrelsen til 3D-modeller med Blender, som er en effektiv metode for de fleste 3D-modeller, inkludert animerte. Imidlertid tilbyr vi en alternativ tilnærming for å oppnå optimale resultater for dine endelige AR-rendringer for høyoppløselige statiske CAD-modeller.

VIDEO TUTORIAL: Hvordan komprimere / redusere størrelsen på en 3D-modell i Blender (GLB, GLTF, DAE, FBX, OBJ...)?


Veiledninger | 09/11/2023


Blender er en kraftig open-source programvare designet for å lage 3D-grafikk, animasjoner og visuelle effekter. Den støtter et bredt spekter av filformater for import og eksport, inkludert GLB, GLTF, DAE, OBJ, ABC, USD, BVH, PLY, STL, FBX og X3D. Denne tilpasningen gjør den til et uvurderlig verktøy for forskjellige 3D-prosjekter og arbeidsflyter. (https://www.blender.org/download/).

VIDEO TUTORIAL: Hvordan vise en 3D-skanning foptogrametri i utvidet virkelighet med en AR Code


Veiledninger | 24/12/2023


Oppdag hvordan AR Code gjør det mulig for brukere å enkelt laste opp og gjenskape fotogrammetriske skanninger av kreasjonene sine i forsterket virkelighet, og dele dem gjennom AR QR-koder for en oppslukende opplevelse.

VIDEO TUTORIAL: Hvordan lage en AR-portal og forankre den med en AR Code?


Veiledninger | 31/10/2023


AR-portaler er immersive augmented reality-opplevelser som kan revolusjonere måten bedrifter viser frem produktene eller tjenestene sine på, og gir potensielle kunder en dypere grad av engasjement før de tar en kjøpsbeslutning.

VIDEO TUTORIAL: Hvordan konvertere en 3D-fil (.stl, .obj, .fbx, .dae til.glb eller .gltf) på AR Code Studio ?


Veiledninger | 28/10/2023


AR Code Studio er en kraftig online 3D-redigeringsplattform som lar brukere opprette, konvertere og eksportere 3D-filer i ulike formater. Som en kjernekomponent i AR-Code-prosjektet forenkler denne toppmoderne programvaren prosessen med å generere utvidede virkelighets QR-koder gjennom en intuitiv skybasert tjeneste.

VIDEO TUTORIAL: Generer 3D-tekst på AR Code


Veiledninger | 21/10/2023


AR Text-funksjonen er en banebrytende innovasjon som gir tekst liv, slik at brukerne kan oppleve det på en engasjerende og interaktiv måte.

VIDEO TUTORIAL: Lag et AR 3D-bilde på AR Code


Veiledninger | 20/10/2023


AR Code tilbyr to innovative grensesnitt som gjør det enkelt for brukere å lage immersive 3D-augmenterte virkelighetsbilder. Disse brukervennlige verktøyene gjør AR-fototeknologien tilgjengelig for alle, forenkler opprettingsprosessen og gjør delingen mer behagelig gjennom AR-QR-koder.

Oppdag kraften til AR-Code-teknologi med våre omfattende opplæringsprogrammer. Disse veiledningene er designet for å hjelpe deg med å lære og utforske de ulike mulighetene til AR Code, fra 3D-modellering til AR-Code-grensesnittet selv.

Vårt utvalg av AR-opplæringsprogrammer er tilpasset forskjellige interesser og ferdighetsnivåer, inkludert de som fokuserer på 3D-modellering og de som går inn i AR-Code-grensesnittet og dets applikasjoner.

Mestrer 3D-modellering med disse opplæringsprogrammene

Våre opplæringsprogrammer for 3D-modellering er uvurderlige ressurser for de som ønsker å lage 3D-modeller for AR-applikasjoner. Disse guidene dekker et bredt spekter av emner, som grunnleggende 3D-modelleringsteknikker, avanserte modelleringsstrategier og eksperttips for å lage realistiske og oppslukende modeller. Blant de populære programvareprogrammene for 3D-modellering som ofte brukes til AR, er Blender, Maya og 3ds Max.

AR-Code-grensesnitt-opplæringsprogrammer: Lag og administrer dine AR-opplevelser

For de som ønsker å utnytte AR-Code-teknologi til å lage og vise frem AR-innhold, er våre opplæringsprogrammer for AR-Code-grensesnitt akkurat det du trenger. Disse omfattende veiledningene omfatter ulike emner, som å lage AR Coder, vise AR-innhold via AR Coder og tilpasse utseendet og funksjonaliteten til AR Coder for å forbedre brukeropplevelsen.

Strøm
48,526 AR experiences
Servering
171,610 Skanner per dag
Klarert av
35755 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang