AR Coder er automatisk kompatible med Apple Vision Pro og dens VisionOS


Apple Vision Pro | 10/12/2023 |


Velkommen til fremtiden for utvidet virkelighet, der AR Coder setter nye standarder for sømløs fusjon av den fysiske og digitale verdenen. Med Apples banebrytende Vision Pro AR-headset og vår nyskapende teknologi, pusher vi grensene for hva som er mulig i AR.

I denne bloggposten vil vi guide deg gjennom den sømløse integreringen av AR Coder med Apples AR-økosystem, og fremheve det bananbrytende potensialet til den universelle scenedefinisjons (USDZ) filformatet.

AR Coders sømløse integrering, ingen ekstra apper nødvendig

Har du noen gang følt deg begrenset av behovet for ekstra apper for å håndtere AR-modeller? Med vår AR Codeteknologi er de dagene over. Opplev direkte interaksjon med dine 3D-modeller innenfor VisionOS, uten behov for noen ekstra apper. Denne innovasjonen forenkler din reise inn i utvidet virkelighet, og gjør den så sømløs og brukervennlig som mulig.

VisionOS er et helt nytt operativsystem utviklet for Apples Vision Pro AR-headset, som gir en uendelig romlig lerret for design og bygging av en hel rekke apper og spill. Det revolusjonerer brukeropplevelsen i 3D ved å tillate en rekke nivåer av fordypelse, fra å være koblet til omgivelsene til full fordypelse i en skapt verden.

AR-portaler på Apple Vision Pro

Med vår teknologi kan alle AR-portaler du oppretter og forankrer ved hjelp av AR Code nå sees automatisk på Apple Vision Pro Headset og VisionOS.

AR-portal på VisionOS

Room AR-portal

Med AR Code og dens funksjon AR Portal, kan du omforme et enkelt 360-bilde til en immersiv AR-portal som kan nås fra enhver enhet som kjører på Android, iOS, iPadOS eller VisionOS.

Strategisk kompatibilitet med USDZ: Apple/Pixars 3D-filformat

USDZ 3D-modell VisionOS bil

Bil F1 AR VisionOS

I AR Code var vårt inledende strategiske valg å forbedre bruken og allsidigheten av vår AR-plattform. Derfor valgte vi å tilpasse vår AR Codeteknologi med USDZ-filformatet - et samarbeidsvennlig, ikke-destruktivt redigeringsrammeverk for 3D-datagrafikk.

Utviklet av Pixar og først publisert som åpen kildekode-programvare i 2016, blir USDZ mye brukt i mange sektorer, inkludert visuelle effekter, arkitektur, design, robotikk og CAD. Ved å tilpasse seg dette allsidige formatet, blir dine 3D AR-opplevelser automatisk konvertert under opplastingsprosessen, noe som sikrer optimal visning i et immersivt AR-miljø som på Apple Vision Pro.

For å laste ned forskjellige 3D-filer i USDZ-formatet, besøk vår side: GLB & USDZ 3D-modeller for utvidet virkelighet

Forberedt for fremtiden: Kompatibilitet med kommende Apple AR-enheter

USDZ 3D-modell VisionOS animert

Vår AR Codeteknologi er ikke bare kompatibel med eksisterende Apple- og Android-enheter, men er også fremtidsrettet. Vi har designet våre AR Coder for å fungere perfekt med alle kommende Apple- og Android-enheter med AR-støtte. Den første av disse futuristiske enhetene er den svært etterlengtede Apple Vision Pro. Dette AR-headsettet, kombinert med våre AR Coder, gir deg en fotorealistisk og immersiv utvidet virkelighetsopplevelse som ingen andre.

Begynn å skape dine AR-opplevelser i dag

Ikke nøl; begynn å skape og nyte dine AR-opplevelser på Apple Vision Pro, iPhone, iPad, og til og med Android-enheter i dag. Start reisen inn i den fengslende verdenen av utvidet virkelighet. Fremtiden er her, og den er mer interaktiv og immersiv enn noensinne, takket være AR Coder og kraften til USDZ-filformatet.

Konklusjon

Apple Vision Pro-headset

Den harmoniske blandingen av AR Coder, Apple Vision Pro og det innovative USDZ-filformatet setter nye standarder for utvidet virkelighet. Med sømløs integrering, strategisk kompatibilitet og klarhet for fremtidige Apple-enheter, tar dine 3D AR-opplevelser et sprang inn i en hel ny dimensjon.

Fordyp deg i den revolusjonerende verdenen av interaktive 3D-opplevelser som blir mulig takket være AR Coder, Apple Vision Pro og USDZ. La AR-revolusjonen begynne!

Ofte stilte spørsmål

Hva er den unike fordelen med AR Codeteknologien for håndtering av AR-modeller?

Med vår AR Codeteknologi trenger du ingen ekstra apper for å håndtere dine AR-modeller. Du kan direkte samhandle med dine 3D-modeller innenfor VisionOS, og få en sømløs og brukervennlig opplevelse av utvidet virkelighet.

Hva er VisionOS, og hvordan endrer det brukeropplevelsen i 3D?

VisionOS er et helt nytt operativsystem utviklet for Apple Vision Pro AR-headsettet. Det gir en uendelig romlig lerret for design og bygging av en rekke apper og spill. Det revolusjonerer 3D-brukeropplevelsen ved å tillate ulike nivåer av fordypelse, fra å være koblet til omgivelsene til fullstendig fordypelse i en skapt verden.

Hvorfor valgte AR Codeteknologien å tilpasse seg USDZ-filformatet?

AR Codeteknologien strategisk tilpasning til USDZ-filformatet for å forbedre bruken og allsidigheten av vår AR-plattform. USDZ-filformatet er et samarbeidsvennlig, ikke-destruktivt redigeringsrammeverk for 3D-datagrafikk, og ved å tilpasse seg dette formatet, blir dine 3D AR-opplevelser automatisk konvertert under opplastingsprosessen for optimal visning i et immersivt AR-miljø.

Hvordan sikrer AR Codeteknologien at den er fremtidsrettet?

Vår AR Codeteknologi er designet for å være fremtidsrettet. Den er ikke bare kompatibel med eksisterende Apple- og Android-enheter, men er også designet for å fungere feilfritt med alle kommende AR-aktiverte Apple- og Android-enheter, inkludert den svært etterlengtede Apple Vision Pro.

Strøm
48,742 AR experiences
Servering
172,444 Skanner per dag
Klarert av
35901 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang