AR Code Object Captureapp: 3D-skanning og generering av AR-QR-koder


Apple ARKit | 09/04/2024 |


AR Code Object Capture-appen, tilgjengelig for iPhone Pro og iPad Pro, ble offisielt lansert sammen med iOS 17 og iPadOS 17, og banet vei for en ny æra av 3D-skanning.

ios17 ipados17 app object capture last ned AR Code Object Capture

Utforsk de banebrytende mulighetene med AR Code Object Capture-appen gjennom forskjellige demoer som viser hvordan den kan fange objekter i 3D og umiddelbart generere AR QR-koder, og forandre måten vi samhandler digitalt på.

Demo av Object Capture av sushi

Gå inn i fremtiden med AR Code

Den mye etterlengtede AR Code Object Capture-appen er nå tilgjengelig, og markerer et paradigmeskifte innenfor utvidet virkelighet. Appen fungerer som en bro til en verden der å fange 3D-objekter ikke bare er raskt, men også bemerkelsesverdig brukervennlig, slik at selv nybegynnere kan lage realistiske 3D-modeller enkelt og nøyaktig.

Demo av Object Capture med AR Code

3D-skanning av statuer med AR Code Capture-appen

Gjør deg klar til å bli imponert når vi viser frem to spennende videoer som demonstrerer de ekstraordinære mulighetene til AR Code Capture-appen. Den første videoen tar deg med til hjertet av den ikoniske byen Paris, der vi fokuserer på en bemerkelsesverdig statue i den vakre hagen til Palais-Royal. De intrikate detaljene i dette mesterverket kommer til live når appen vår sømløst skanner og fremhever hver eneste nyans.

Men reisen stopper ikke der. I vår andre video tar vi deg med til de fjerne hjørnene av Japan, der vi foretar en fascinerende ekspedisjon for å skanne en historisk Komainu (狛犬) statue fra et tradisjonelt tempel i 3D. Opplev den perfekte fusjonen mellom gammel tradisjon og moderne teknologi når denne gamle relikvien blir forvandlet til et digitalt underverk foran øynene dine.

Løvestatue fra Osaka-tempelet

For anerkjente museer og ærverdige organisasjoner som jobber med kulturarv er vår gratis 3D-skanningsapp helt avgjørende. Fordyp deg i dens imponerende funksjoner, inkludert enkel 3D-skanning, lynrask 3D-modellering og evnen til å generere dynamiske AR QR-koder. Med dette verktøyet til disposisjon har du nøkkelen til å bevare og presentere historie som aldri før. Bli med oss på denne bemerkelsesverdige reisen når vi bygger bro mellom det håndfaste og det digitale, og sørger for at fortidens arv varer i generasjoner.

Skriv ut 3D-modeller med letthet

Forestill deg å fange essensen av en vakker vase eller et kjært kunstverk i ditt eget hjem i en digital format som føles like håndgripelig som å holde det i hendene. AR Code Object Capture-appen realiserer denne visjonen og veileder brukerne gjennom en automatisert prosess for Object Capture. Appen setter intelligent opp en avgrensingsboks rundt objektet som skal fanges, og veileder brukeren til å gå rundt det for å sikre optimal bildefangst fra forskjellige vinkler.

Videre hjelper appen ekspert brukeren med å fange objektet fra alle mulige perspektiver, og foreslår til og med å ta bilder av bunnen for å forbedre dybden og autentisiteten til den endelige 3D-modellen. På bare noen få minutter får objektet nytt liv i den digitale verdenen, klart til å bli delt og beundret i et AR-miljø.

AR Code object capture

Øyeblikkelig generering av AR QR-koder: En ny dimensjon av deling

For å øke brukervennligheten introduserer AR Code Object Capture-appen innovasjonen med øyeblikkelig generering av AR QR-koder. Når du har opprettet en 3D-modell, lar appen deg generere en AR QR-kode som representerer det fangete objektet. Denne koden kan deles med venner, familie eller kolleger, og gir dem umiddelbar tilgang til å se og samhandle med 3D-opprettelsen din i et augmented reality-rom.

Sofa fra Hotel Taichung

Denne funksjonen innovativiserer ikke bare en mer interaktiv måte å dele skapelsene dine på, men åpner også for muligheter innen utdannings-AR, profesjonell-AR og kreativ-AR for å formidle ideer og konsepter på en mer engasjerende og fengslende måte.

AR QR-kodene fra AR Code Object Capture-appen har også potensial til å transformere spiseopplevelser ved å tillate restauranter å generere 3D-skanninger av rettene sine og integrere dem i menyer ved hjelp av AR Codes, og gir kundene interaktiv og forbedret menyutforskning.

En reise i AR-innovasjon

Når vi nå starter på en transformasjonsreise innen digital samhandling, stiger AR Code Object Capture-appen frem som en sentral aktør som gir brukerne muligheten til å ta steget inn i morgendagens utvidede virkelighet i dag. Fra å enkelt lage realistiske 3D-modeller til å dele dem gjennom øyeblikkelige AR QR-koder, er appen klar til å omdefinere hvordan vi oppfatter og samhandler med verden rundt oss.

Bli med oss på denne betydningsfulle reisen med AR Code Object Capture-appen, der fantasi møter innovasjon, og der fremtiden er innen rekkevidde. Følg med på en oppdagelsesreise som overskrider grensene for virkelighet, ett 3D-objekt om gangen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er AR Code Object Capture-appen?

AR Code Object Capture-appen er en nylansert applikasjon for iOS 17 og iPadOS 17. Den lar brukere fange objekter i 3D og generere AR QR-koder umiddelbart, og tilbyr en engasjerende og interaktiv opplevelse. Appen forenkler prosessen med å lage realistiske 3D-modeller og dele dem i et AR-miljø.

Hvordan revolusjonerer AR Code Object Capture-appen 3D-Object Capture?

Appen bruker den avanserte Object Capture-teknologien i iOS 17 og iPadOS 17, noe som gjør det mulig for brukere å lage intrikate 3D-modeller fra en serie bilder tatt fra forskjellige vinkler. Den står i fronten av fremskritt innen fotogrammetri, og gjør den tradisjonelt komplekse prosessen med å lage 3D-modeller brukervennlig og enkel uten behov for teknisk ekspertise.

Hvordan kan jeg lage en 3D-modell ved hjelp av AR Code Object Capture-appen?

Brukere kan lage en 3D-modell ved å gå i sirkel rundt objektet de ønsker å fange, slik at appen kan ta bilder fra ulike vinkler. Appen setter opp en avgrensingsboks rundt objektet og veileder brukeren til å fange alle mulige perspektiver av det, inkludert bunnen. Etter noen få minutter bearbeider appen bildene for å produsere en realistisk 3D-modell som er klar for AR-visning og deling.

Hva er betydningen av den øyeblikkelige genereringen av AR QR-koder?

Når en bruker har opprettet en 3D-modell ved hjelp av appen, kan de umiddelbart generere en AR QR-kode som representerer det fangete objektet. Denne koden kan deles, slik at mottakere umiddelbart kan få tilgang til å se og samhandle med 3D-modellen i et augmented reality-rom. Denne innovative funksjonen baner vei for en mer engasjerende måte å dele kreasjoner på, og har potensial for utdannings-, profesjonelle og kreative AR-applikasjoner.

Hvordan vil AR Code Object Capture-appen påvirke fremtiden til AR og digital samhandling?

Appen markerer en betydelig endring innen utvidet virkelighet ved å demokratisere prosessen med å lage og dele 3D-modeller. Den er posisjonert til å endre måten vi oppfatter og samhandler med omgivelsene våre på, og kombinerer virkelighet med digital forbedring. Når brukere lager realistiske 3D-modeller og deler dem gjennom AR QR-koder, fungerer appen som et springbrett inn i en ny æra av digital samhandling som visker ut grensene mellom den håndgripelige og virtuelle verdenen.

Strøm
48,738 AR experiences
Servering
172,401 Skanner per dag
Klarert av
35898 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang