Hvordan bruke utvidet virkelighetskoder i eiendomsmegling?


AR Code Tech | 21/03/2024 |


Revolutionere eiendomssektoren med AR Code-teknologi, som tilbyr innovative måter for mennesker å kjøpe, selge og samhandle med eiendommer.

Forbedre eiendomsbedriften din med AR Codes

Eiendom spiller en viktig rolle i økonomisk vekst i mange land. Integrering av innovative teknologier er viktig for fremgang i denne sektoren. AR Code-teknologi tilbyr praktiske anvendelser i eiendomsbransjen.

Leilighetseksempel

En AR Code gir en utvidet virkelighetsopplevelse fra ulike kilder, som produktemballasje, presentasjonsbrosjyrer, nettsider og mer. Den retter brukere til en teknologi som gjengir virtuelt 3D-innhold i den virkelige verden.

For eiendomsfagfolk kan AR-visninger berolige kolleger, potensielle kunder eller kunder om det endelige produktet. En AR QR-kode kan gjøre en online boligkjøpsopplevelse mer immersiv. Virtual reality-turer kan opprettes for å la kjøpere utforske sitt fremtidige hjem uten å måtte besøke det fysisk. AR Code-teknologi er spesielt gunstig for kjøpere på lang avstand som ikke kan besøke eiendommer personlig.

Virtuell staging er et avgjørende skritt i salgsprosessen. Ved å tillate eiendomsmeglere å virtuelt møblere en eiendom digitalt, kan de unngå kostnadene ved å fysisk møblere et rom. Å legge til møbler og tilbehør via en AR Code er enkelt og effektivt.

Arkitekter bruker Augmented Reality Codes for å lage realistiske arkitektoniske projeksjoner og gjennomganger for potensielle kunder. Under er et eksempel på en AR Code for en virtuell leilighetspresentasjon:

3D-modell av arkitektleilighet

Hvis du har opprettet en 3D-modell av en eiendom ved hjelp av hvilken som helst 3D-designprogramvare som Sketchup, kan du enkelt laste opp modellen din på AR Code-nettgrensesnittet. Her er en 3D-modell av en arkitekturdesignet leilighet i AR:

Eiendomsarkitekt Prosjektleilighet

AR-monument fra fotogrammetri

Fotogrammetri er en teknikk som bruker bilder til å generere en 3D-modell: fotogrammetriopplæring.

Her er en fantastisk fotogrammetri av Mont Saint-Michel i Frankrike som vises i utvidet virkelighet via en AR Code. Fotogrammetrien fanget de intrikate detaljene og teksturene til den historiske øya og den omkringliggende bukten, inkludert det berømte klosteret og festningsverkene. Denne innovative bruken av fotogrammetri og utvidet virkelighet har åpnet opp for nye muligheter for å oppleve historiske landemerker og kulturskatter, og revolusjonerer reiselivsindustrien.

Fotogrammetri for turisme med en AR Code

360 AR-portaler med deres AR Codes

360 foto til AR Portal (https://ar-portal.com)

AR Code-nettappen gjør det enkelt å opprette en utvidet virkelighetsportal fra dine 360° bilder. Perfekt for å gi en utvidet virkelighetstur i eksisterende steder uten anstrengelse:

AR QR-kode for eiendom

For iPhone- og iPad-brukere har vi utviklet AR Portal mobilappen: AR Portal i App Store

AR Code Portal

Hvordan skanne en AR Code?

Vår AR-filvertjeneste og konverteringstjeneste gjør det mulig for brukere med smarttelefoner som kjører på iOS eller Android å se AR-opplevelsen sømløst. For mer informasjon, se vår omfattende artikkel: Hvordan skanne en AR Code?

For å generere din egen utvidede virkelighetsopplevelse av en leilighet under konstruksjon, et hus eller en byggeplass eller et interiør, registrer deg for en konto på plattformen vår.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan AR Codes forbedre kjøpsopplevelsen for eiendommer?

AR Codes kan betydelig forbedre kjøpsopplevelsen for eiendommer ved å tilby virtuelle turer av eiendommer og tillate potensielle kjøpere å visualisere det endelige produktet. Dette er spesielt nyttig for kjøpere på lang avstand som ikke kan besøke eiendommene fysisk. Ved å skanne en AR QR-kode kan brukere få tilgang til virtual reality-turer, utforske 3D-modeller og oppleve utvidede virkelighetsporter laget av 360° bilder.

Hvordan kan AR Codes være til fordel for eiendomsmeglere under salgsprosessen?

AR Codes tilbyr flere fordeler for eiendomsmeglere under salgsprosessen. De muliggjør virtuell staging, noe som kan spare kostnader forbundet med fysisk møblering av en plass. Eiendomsmeglere kan også tilby potensielle kunder realistiske arkitektoniske projeksjoner og gjennomganger, noe som gjør hele salgsprosessen mer effektiv og tiltalende.

Hvordan kan jeg opprette en AR Code for en eiendom?

For å opprette en AR Code for en eiendom kan du registrere deg for en konto på AR Code-plattformen. Du kan deretter generere utvidede virkelighetsopplevelser for eiendommer under konstruksjon, byggeplasser eller interiørrom. Plattformen lar deg opprette AR-portaler fra 360° bilder og laste opp 3D-modeller opprettet med designprogramvare som Sketchup. Når du har opprettet AR Coden din, kan brukere skanne den for å få tilgang til den oppslukende opplevelsen.

Strøm
48,320 AR experiences
Servering
170,741 Skanner per dag
Klarert av
35605 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang