Augmented Reality QR-koder forbedrer samarbeidende produktdesign


AR Code Tech | 15/11/2023 |


Samarbeid er avgjørende for å lykkes med ethvert prosjekt, inkludert produktdesign. Imidlertid kan tradisjonelle metoder for samarbeid være kompliserte, tidkrevende og dyre. Heldigvis, med innføringen av AR Coder, er det nå en ny, kostnadseffektiv og effektiv måte å forbedre samarbeidet innen produktdesign.

Ved å legge inn AR Coder på prototyper eller design kan teammedlemmer få tilgang til 3D-innhold i utvidet virkelighet på smarttelefonene sine uten behov for en dedikert app. Denne teknologien faciliterer fjernsamarbeid, oppmuntrer til deling av ideer og muliggjør sanntids tilbakemelding, noe som gjør designprosessen mer effektiv og morsom. I denne bloggposten vil vi utforske hvordan AR Coder kan transformere samarbeidet innen produktdesign og diskutere fordelene med denne teknologien sammenlignet med tradisjonelle samarbeidsmetoder.

Optimalisering av teamarbeid i design med AR Coder

Produktdesign krever teamwork, med innspill og samarbeid fra fagpersoner med ulike ferdigheter og ekspertise. Sammensetningen av et produktutviklingsteam kan variere avhengig av det spesifikke produktet og prosjektkravene, og kan potensielt inkludere ingeniører, industriedesignere, brukeropplevelsesdesignere, grafiske designere og andre relevante fagpersoner. Prosjektledere, forskere og andre som bidrar til designprosessen på ulike måter, kan også være involvert. Suksessfullt produktdesign er avhengig av samarbeid og kommunikasjon, da ulike teammedlemmer bidrar med unike perspektiver og ekspertise.

Design team kan bruke AR Coder for å dele 3D-kreasjoner, og tilby en mer engasjerende og interaktiv måte å se og evaluere 3D-modeller på. Dette er spesielt verdifullt for produktdesignere, 3D-kunstnere og andre skapere som ønsker å dele arbeidet sitt på en dynamisk og engasjerende måte.

Drill 3D AR model

3D-modellering: En viktig komponent i industriel produktdesign

3D-modellering involverer å skape en tredimensjonal representasjon av et objekt ved hjelp av spesialisert 3D-programvare. Innen industriel produktdesign lar 3D-modellering designere visualisere og teste ideene sine før de produserer en fysisk prototype, noe som sparer tid og ressurser samtidig som det sikrer at det endelige produktet oppfyller ønskede spesifikasjoner.

Det finnes ulike typer 3D-modelleringsprogramvare tilgjengelig, både kommersielle og gratis, hver med sine egne fordeler og begrensninger. Noen populære typer 3D-modelleringsprogramvare brukt i produktdesign inkluderer CAD-programvare, solidmodelleringsprogramvare og polygonalmodelleringsprogramvare. Profesjonelle designere bruker ofte programvare som Blender, 3DS Max, Zbrush, Houdini, Cinema 4D, Modo, Fusion 360 Autodesk, Solidworks, CorelCAD, AutoCAD, Tinkercad, FreeCAD, SketchUp, Bentley, LibreCAD, IRONCAD, Solid Edge, SOLVESPACE, BRL-CAD, Rhino, Siemens NX, QCAD, PTC, CATIA og OpenSCAD.

Blender 3D design

3D-modellering er et essensielt verktøy for produktdesignere, da det lar dem lage nøyaktige og detaljerte representasjoner av designene sine og teste dem i et virtuelt miljø før de går videre til fysiske prototyper. Dette forbedrer effektiviteten og effektiviteten i produktutviklingsprosessen.

AR Code 3D design

Bruk av et enhetlig AR-visningsverktøy for å dele 3D-kreasjoner med kolleger

Utvidet virkelighet teknologi legger 3D digitalt innhold på den virkelige verden, slik at brukere kan se og samhandle med 3D-modeller på en mer immersiv og realistisk måte sammenlignet med skjermvisning.

Chair design AR Code

For å dele en 3D-kreasjon ved hjelp av en AR Code, må du først opprette 3D-modellen ved hjelp av 3D-modelleringsprogramvare, og potensielt inkludere CAD-programvare avhengig av prosjektets spesifikke krav. Når 3D-modellen er ferdig, eksporter den i et format som er kompatibelt med AR Codeteknologi, i tråd med denne opplæringen.

AR Code uploading interface

For å se 3D-modellen ved hjelp av en AR Code, trenger du en AR-kompatibel enhet, som en smarttelefon, nettbrett eller AR-hodesett. Deretter kan du skanne AR Coden hvor som helst for å se 3D-modellen i den virkelige verden. Her er mer informasjon om hvordan du skanner en AR QR-kode.

Bruk av AR Coder for å vise 3D-modeller for samarbeidende teamarbeid

AR Coder gjør det mulig for teammedlemmer å se og samhandle med 3D-modeller på en mer immersiv og realistisk måte enn ved skjermvisning. Dette hjelper til med bedre forståelse av komplekse design og fremmer tilbakemelding, samarbeid og kommunikasjon innen teamet.

AR Coder muliggjør sømløst fjernsamarbeid ved å tillate teammedlemmer å samarbeide og se 3D-modeller i utvidet virkelighet, selv når de ikke er på samme fysiske sted. De trenger bare å skanne den samme AR Coden samtidig for å samarbeide.

Enkelt del 3D-modeller med AR QR-koder festet til dokumenter

Se denne videoen som demonstrerer konvertering av en CAD-modell og dens augmented reality-visning ved hjelp av en AR Code:

For mer informasjon: CAD Conversion for AR Code

Bruk av AR QR-koder for å feste 3D-modeller til dokumenter eller arbeidsstøttemidler forenkler delingsprosessen i utvidet virkelighet. Ved å feste en AR QR-kode til et dokument, kan teammedlemmer raskt få tilgang til og se den tilknyttede 3D-modellen ved hjelp av en smarttelefon eller annen AR-kompatibel enhet. Denne innovative tilnærmingen tilbyr en mer interaktiv måte å undersøke og diskutere 3D-modeller på, og forbedrer samarbeidet og kommunikasjonen mellom teammedlemmer samtidig som det øker effektiviteten og effektiviteten i arbeidsflyten.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan forbedrer AR Coder samarbeidet innen produktdesign?

AR Coder gjør det enkelt for teammedlemmer å se og samhandle med 3D-modeller i utvidet virkelighet ved hjelp av smarttelefonene sine. Dette fremmer bedre forståelse av komplekse design, fremmer tilbakemelding, samarbeid og kommunikasjon, og gjør det mulig med sømløst fjernsamarbeid.

Hvordan oppretter og deler jeg en 3D-modell ved hjelp av en AR Code?

Først oppretter du en 3D-modell ved hjelp av 3D-modelleringsprogramvare, deretter eksporterer du den i et format som er kompatibelt med AR Codeteknologi. Fest AR Coden til et dokument eller arbeidsstøttemiddel, og teammedlemmer kan skanne den ved hjelp av en AR-kompatibel enhet som en smarttelefon eller et nettbrett for å se og samhandle med 3D-modellen i utvidet virkelighet.

Hvilke enheter kan brukes til å se 3D-modeller gjennom AR Coder?

Enhver AR-kompatibel enhet, som en smarttelefon, nettbrett eller AR-hodesett, kan brukes til å skanne og se 3D-modeller gjennom AR Coder.

Hva er fordelene med å bruke AR Coder for å se 3D-modeller sammenlignet med skjermvisning?

AR Coder tilbyr en mer immersiv og realistisk opplevelse, som lar brukere se og samhandle med 3D-modeller i en virkelighetskontekst. Dette kan føre til bedre forståelse av komplekse design og forbedret kommunikasjon mellom teammedlemmer, noe som til slutt øker samarbeidet og effektiviteten.

Kan AR Coder brukes til fjernsamarbeid?

Ja, AR Coder muliggjør sømløst fjernsamarbeid ved å tillate teammedlemmer å samarbeide og se 3D-modeller i utvidet virkelighet, selv når de ikke er på samme fysiske sted. De trenger bare å skanne den samme AR Coden samtidig for å samarbeide.

Strøm
47,848 AR experiences
Servering
168,898 Skanner per dag
Klarert av
35303 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang