AR Code AR Face Filter

Utvidet virkelighet QR-koder forbedrer samarbeidende produktdesign


AR Code Tech | 21/06/2024 |


Samarbeid er essensielt for suksessen til ethvert prosjekt, inkludert produktdesign. Tradisjonelle samarbeidsmetoder kan være komplekse, tidskrevende og kostbare. Imidlertid tilbyr AR-koder en ny, effektiv og kostnadseffektiv måte å forbedre samarbeidet i produktdesign på.

Ved å legge inn AR-koder på prototyper eller design, kan teammedlemmer få tilgang til 3D-innhold i utvidet virkelighet på sine smarttelefoner uten å trenge en dedikert app. Denne teknologien muliggjør fjernarbeid, oppmuntrer til idéutveksling og muliggjør tilbakemelding i sanntid, noe som forbedrer designprosessens effektivitet og glede. Dette blogginnlegget utforsker hvordan AR-koder kan forvandle samarbeid i produktdesign og fordelene med denne teknologien sammenlignet med tradisjonelle metoder.

Optimalisering av teamarbeid i design med AR-koder

Produktdesign involverer teamarbeid, som trekker på samarbeidet mellom fagfolk med forskjellige ferdigheter og ekspertise. Et produktdesignteam kan inkludere ingeniører, industridesignere, brukeropplevelsesdesignere, grafiske designere, prosjektledere, forskere og andre, avhengig av det spesifikke produktet og prosjektkravene. Vellykket produktdesign er avhengig av samarbeid og kommunikasjon, siden ulike teammedlemmer bringer unike perspektiver og ekspertise.

Designteam kan bruke AR-koder for å dele 3D-kreasjoner, og tilby en mer oppslukende og interaktiv metode for å se og evaluere 3D-modeller. Dette er spesielt verdifullt for produktdesignere, 3D-artister og andre skapere som ønsker å dele arbeidet sitt på en dynamisk og engasjerende måte.

Drill 3D AR model

Viktigheten av 3D-modellering i industriell produktdesign

3D-modellering innebærer å lage en tredimensjonal representasjon av et objekt ved hjelp av spesialtilpasset programvare. I industriell produktdesign gjør 3D-modellering det mulig for designere å visualisere og teste ideene sine før de produserer en fysisk prototype, og dermed spare tid og ressurser samtidig som de sikrer at det endelige produktet oppfyller ønskede spesifikasjoner.

Det finnes ulike typer 3D-modelleringsprogramvare, både kommersielle og gratis, som hver har sine egne fordeler og begrensninger. Populær programvare brukt i produktdesign inkluderer CAD-programvare, solid modelleringsprogramvare og polygonal modelleringsprogramvare. Profesjonelle designere bruker ofte programvare som Blender, 3DS Max, Zbrush, Houdini, Cinema 4D, Modo, Fusion 360 Autodesk, Solidworks, CorelCAD, AutoCAD, Tinkercad, FreeCAD, SketchUp, Bentley, LibreCAD, IRONCAD, Solid Edge, SOLVESPACE, BRL-CAD, Rhino, Siemens NX, QCAD, PTC, CATIA, og OpenSCAD.

Blender 3D design

3D-modellering er avgjørende for produktdesignere, da det lar dem lage nøyaktige og detaljerte representasjoner av designene sine og teste dem i et virtuelt miljø før de går videre til fysiske prototyper. Dette forbedrer effektiviteten og effektiviteten til produktutviklingsprosessen.

AR Code 3D design

Bruke AR-koder for fjernsamarbeid

AR-koder muliggjør sømløst fjernsamarbeid, slik at teammedlemmer kan jobbe sammen selv om de ikke er på samme fysiske sted. For å samarbeide må de bare skanne den samme AR-koden samtidig.

Forbedre teamkommunikasjon med AR-koder

Utvidet virkelighetsteknologi legger 3D digitalt innhold over den virkelige verden, slik at brukerne kan se og samhandle med 3D-modeller på en mer oppslukende og realistisk måte sammenlignet med skjermbasert visning.

Chair design AR Code

For å dele en 3D-kreasjon ved hjelp av en AR-kode, opprett først 3D-modellen ved hjelp av 3D-modelleringsprogramvare, og potensielt innlemme CAD-programvare avhengig av prosjektets spesifikke krav. Når 3D-modellen er fullført, eksporter den i et format som er kompatibelt med AR-kodeteknologi, og følg denne veiledningen.

AR Code uploading interface

For å se 3D-modellen ved hjelp av en AR-kode, trenger du en AR-kompatibel enhet, som en smarttelefon, et nettbrett eller et AR-hodesett. Du kan deretter skanne AR-koden for å se 3D-modellen i den virkelige verden. Her er mer informasjon om hvordan du skanner en AR-kode.

Bruk av AR-koder for å vise 3D-modeller for samarbeidsarbeid

AR-koder lar teammedlemmer se og interagere med 3D-modeller på en mer oppslukende og virkelighetsnær måte enn skjermbasert visning. Dette hjelper til med å forstå komplekse design bedre og fremmer tilbakemelding, samarbeid og kommunikasjon innen teamet.

AR-koder muliggjør sømløst fjernsamarbeid, slik at teammedlemmer kan jobbe sammen selv om de ikke er på samme fysiske sted. For å samarbeide må de bare skanne den samme AR-koden samtidig.

Del enkelt 3D-modeller med AR QR-koder forankret til dokumenter

Se denne videoen som viser konverteringen av en CAD-modell og dens utvidede virkelighetvisning ved hjelp av en AR-kode:

For mer informasjon: CAD-konvertering for AR-kode

Ved å bruke AR QR-koder til å forankre 3D-modeller til dokumenter eller arbeidsbeskrivelser forenkler man delingsprosessen i utvidet virkelighet. Ved å feste en AR QR-kode til et dokument, kan teammedlemmer raskt få tilgang til og se den tilknyttede 3D-modellen ved hjelp av en smarttelefon eller en annen AR-aktivert enhet. Denne innovative tilnærmingen tilbyr en mer interaktiv måte å undersøke og diskutere 3D-modeller på, forbedrer samarbeidet og kommunikasjonen blant teammedlemmer mens det øker effektiviteten og effektiviteten i arbeidsflyten.

AR QR-koder: Revolutionerer ulike bransjer

AR QR-koder transformerer flere bransjer ved å tilby interaktive og oppslukende opplevelser. De er spesielt fordelaktige på områder som produktpakking, eventbannere, visittkort, brosjyrer, og til og med undervisningsmateriell. Disse kodene kan øke merkevareengasjementet i AR og levere fengslende AR-opplevelser uten behov for en dedikert app, noe som gjør dem tilgjengelige og brukervennlige.

For eksempel kan AR QR-koder i produksjon og utstyr lette opplæring og utdanning ved å overlegg instruksjoner og 3D-modeller på maskineri. Tilsvarende kan de i eiendomsbransjen tilby virtuelle eiendomsomvisninger, slik at potensielle kjøpere kan utforske eiendommer eksternt. Denne allsidigheten gjør AR QR-koder til et kraftig verktøy for å forbedre brukerinteraksjon og engasjement på tvers av ulike applikasjoner.

Vanlige spørsmål

Hvordan forbedrer AR-koder samarbeidet i produktdesign?

AR-koder gir teammedlemmer mulighet til enkelt å se og samhandle med 3D-modeller i utvidet virkelighet ved hjelp av smarttelefonene sine, noe som gir bedre forståelse av komplekse design, fremmer tilbakemeldinger, samarbeid og kommunikasjon, og muliggjør sømløst fjernsamarbeid.

Hvordan oppretter og deler jeg en 3D-modell ved hjelp av en AR-kode?

Først oppretter du en 3D-modell ved hjelp av 3D-modelleringsprogramvare, og så eksporterer du den i et format som er kompatibelt med AR-kodeteknologi. Fest AR-koden til et dokument eller arbeidsbeskrivelse, og teammedlemmer kan skanne den ved hjelp av en AR-kompatibel enhet som en smarttelefon eller et nettbrett for å se og samhandle med 3D-modellen i utvidet virkelighet.

Hvilke enheter kan brukes til å se 3D-modeller gjennom AR-koder?

Enhver AR-kompatibel enhet, som en smarttelefon, et nettbrett eller et AR-hodesett, kan brukes til å skanne og se 3D-modeller gjennom AR-koder.

Hva er fordelene med å bruke AR-koder for å se 3D-modeller sammenlignet med skjermbasert visning?

AR-koder gir en mer oppslukende og virkelighetsnær opplevelse, og lar brukere se og interagere med 3D-modeller i en virkelighetskontekst. Dette kan føre til bedre forståelse av komplekse design og forbedret kommunikasjon blant teammedlemmer, som til slutt forbedrer samarbeid og effektivitet.

Kan AR-koder brukes til fjernsamarbeid?

Ja, AR-koder muliggjør sømløst fjernsamarbeid ved å la teammedlemmer jobbe sammen og se 3D-modeller i utvidet virkelighet, selv når de ikke er på samme fysiske sted. De må bare skanne den samme AR-koden samtidig for å samarbeide.

Strøm
63,150 AR experiences
Servering
201,405 Skanner per dag
Klarert av
47449 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang

AR Logo
AR-logo-funksjonen muliggjør opprettelsen av 3D-versjoner av logoer fra .SVG-bildefiler for forbedret merkevarepresentasjon.
AR Logo
facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok