Hvordan legge til utvidet virkelighet på et visittkort med en AR QR-kode?


AR Code Tech | 10/01/2024 |


Oppdag kraften i Augmented Reality-teknologi og gjør forretningskortene dine om til uforglemmelige interaktive opplevelser. Med bare en smarttelefon og en AR Code trykt på kortet ditt, kan du fange interessen til potensielle kunder og etterlate et varig inntrykk.

AR Code: Transformasjon av forretningskort til interaktive opplevelser

AR Code er en banebrytende teknologi som lar deg lage immersive AR-opplevelser gjennom AR QR-koder. Disse kodene gir enkel tilgang til engasjerende innhold på forretningskortene dine.

Amazon logo

Kompatibel med et bredt spekter av enheter, fungerer AR Code-opplevelser sømløst med de nyeste versjonene av Apple's ARKit, Google's ARCore, og på enhver enhet som støtter WebAR.

Revolutioner forretningskortene dine ved å bruke AR Code for å vise frem en 3D-logo, 3D-tekst, en AR-video, eller en 3D-modell, uten å kreve at potensielle kunder laster ned ekstra apper.

AR Videoeksempel på et forretningskort

AR Video Coca Cola

Lær mer om AR-videoer: Spill av videoer over AR QR-koder

AR 3D-logoeksempel på et forretningskort

AR 3D-logo på et forretningskort

Oppdag mer om AR-logoer: AR-logo: Automatisk design av 3D-logoer fra SVG-bildefiler

Design ditt eget AR-forretningskort

Utforsk vår innovative teknologi og generer ulike AR Code-opplevelser, som AR-tekster, AR-videoer, AR-logoer, AR-bilder og AR-portaler. Kom i gang i dag: https://ar-code.com/nb/pricing

Forbedre forretningskortene dine med innebygd AR-innhold, som kan sees på smarttelefoner og nettbrett, og skap en minneverdig forbindelse med potensielle kunder.

Oftest stilte spørsmål

Hva er AR-forretningskort, og hvordan fungerer de?

Augmented Reality Business Cards er en innovativ måte å gjøre tradisjonelle forretningskort om til interaktive og engasjerende opplevelser. Ved hjelp av AR Code-teknologi kan du skape AR-opplevelser som 3D-logoer, 3D-tekster, AR-videoer eller 3D-modeller som er knyttet til AR QR-koder som er trykt på forretningskortene dine. Når de skannes med en kompatibel enhet, vises AR-innholdet og gir en uforglemmelig opplevelse for potensielle kunder uten behov for å laste ned ekstra apper.

Er AR-forretningskort kompatible med alle smarttelefoner og nettbrett?

Med AR Code-teknologi er AR-forretningskort designet for å være universelt tilgjengelige på et bredt spekter av enheter. De er kompatible med enheter som kjører de nyeste versjonene av Apple's ARKit eller Google's ARCore, samt enheter som støtter WebAR. Dette sikrer at de fleste smarttelefoner og nettbrett kan få tilgang til og vise AR-innholdet på forretningskortene dine.

Hvordan kan jeg lage mitt eget AR-forretningskort?

For å lage ditt eget AR-forretningskort kan du bruke AR Code-teknologi til å generere ulike AR-opplevelser som AR-tekster, AR-videoer, AR-logoer, AR-bilder eller AR-portaler. Når du har opprettet ditt AR-innhold, kan du enkelt skrive ut den tilhørende AR QR-koden på forretningskortene dine for å gi potensielle kunder en engasjerende og minneverdig opplevelse.

Strøm
48,482 AR experiences
Servering
171,491 Skanner per dag
Klarert av
35726 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang