Markedsføringsbyråer kan enkelt tilby AR-løsninger ved hjelp av AR Code


AR Code Tech | 19/11/2023 |


Augmented Reality er en raskt voksende teknologi som har potensialet til å revolusjonere verden av markedsføring. Markedsføringsbyråer som ønsker å være i forkant av utviklingen, må være forberedt på å tilby AR-løsninger til kundene sine. Heldigvis kan markedsføringsbyråer enkelt inkorporere AR i kampanjene sine og gi kundene innovative og engasjerende opplevelser med riktige verktøy og ressurser.

Et slikt verktøy er AR Code, som lar markedsføringsbyråer lage og distribuere AR-opplevelser ved hjelp av QR-koder. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan markedsføringsbyråer kan bruke AR Code for å tilby kundene sine augmented reality-løsninger som øker engasjementet og merkevarebevisstheten.

Å være i forkant av markedsføringsinnovasjonen

Nike Air Max Demo - Augmented Reality Experience

I den hektiske og konkurransedyktige verdenen av markedsføring er det avgjørende for suksess å være i forkant av utviklingen. Dette betyr at markedsføringsbyråer må være villige til å omfavne nye teknologier og tilnærminger som har potensialet til å øke engasjementet og merkevarebevisstheten. En slik teknologi er augmented reality, som kan revolusjonere måten merker samhandler med kundene sine på.

Ved å tilby AR-løsninger til kundene sine kan markedsføringsbyråer hjelpe merkene med å skille seg ut fra konkurrentene og gi kundene innovative og engasjerende opplevelser. For å forbli i forkant av markedsføringsinnovasjonen er det essensielt for markedsføringsbyråer å være villige til å omfavne nye teknologier som AR og være proaktive med å finne måter å inkorporere dem i kampanjene sine.

AR Code Logo

AR Codes for utvidet virkelighet i markedsføringsmateriell

En av de viktigste fordelene med AR for markedsføringsformål er at det er relativt enkelt å implementere, selv for markedsførere med begrenset teknisk kompetanse. Dette er takket være verktøy som AR Code, som lar markedsførere lage og distribuere AR-opplevelser ved hjelp av QR-koder. Med AR Code kan markedsførere enkelt legge til AR-opplevelser i en rekke markedsføringsmateriell, inkludert annonser, butikkvinduer og produktemballasje.

Dette gjør det enkelt for merker å inkorporere AR i kampanjene sine og gi kundene engasjerende og immersiv opplevelse som hjelper til med å øke salget. Utvidet virkelighet er en essensiell teknologi for moderne markedsføringskampanjer, og verktøy som AR Code gjør det enkelt for markedsførere å inkorporere det i kampanjene sine og øke engasjementet hos kundene sine.

AR Video commercial ad

Sporing og analysestatistikk via AR Code

En av de viktigste fordelene med å bruke utvidet virkelighet i markedsføringskampanjer er evnen til å spore og analysere suksessen til disse kampanjene. Med riktige verktøy er det mulig å få detaljert innsikt i hvordan kundene samhandler med AR-opplevelsene dine, noe som kan hjelpe deg med å forbedre og optimalisere kampanjene dine over tid.

En måte å få denne typen data er gjennom bruk av AR QR-koder, som kan spores og analyseres for å gi verdifull informasjon om hvordan kundene samhandler med AR-opplevelsene dine.

ar QR Code tracking retargeting

For eksempel kan du bruke sporingsteknologi for å se hvor mange mennesker som skanner AR QR-kodene dine, hvor de befinner seg, og hvor lenge de bruker på å samhandle med AR-innholdet ditt. Dette kan hjelpe deg med å forstå hva som fungerer bra i kampanjene dine, og hva som kan forbedres, og gi deg verdifulle innsikter i hvordan du kan optimalisere AR-markedsføringsinnsatsen din for maksimal effekt.

Evnen til å spore og analysere AR QR-koder er et viktig verktøy for å forstå og forbedre effektiviteten av AR-markedsføringskampanjene dine.

AR Code-lisensiering for markedsføringsbyråer

Hvis du representerer et markedsføringsbyrå som tilbyr AR Code-tjenester eller innhold til kundene dine, må du søke om en PRO-plan som inkluderer en videreselgerlisens. Hver av kundene dine må også skaffe seg en kommersiell lisens (enten med STANDARD eller PRO-planen) for å bruke AR Code-teknologien.

Konklusjon

Augmented Reality er en innovativ og engasjerende teknologi som kan hjelpe merker med å skille seg ut og øke engasjementet hos kundene sine. Med verktøy som AR Code kan markedsføringsbyråer enkelt inkorporere AR i kampanjene sine og gi kundene sine immersive og interaktive opplevelser som øker salget og merkevarebevisstheten.

Ved å omfavne nye teknologier og være proaktive med å finne måter å inkorporere dem i kampanjene sine på, kan markedsføringsbyråer forbli i forkant av utviklingen og levere eksepsjonelle resultater for kundene sine.

Ofte stilte spørsmål

Hva er AR Code, og hvordan kan det være til nytte for markedsføringsbyråer?

AR Code er et verktøy som lar markedsføringsbyråer lage og distribuere utvidede virkelighetsopplevelser ved hjelp av QR-koder. Ved å bruke AR Code kan markedsføringsbyråer enkelt legge til utvidede virkelighetsopplevelser i en rekke markedsføringsmateriell, som annonser, butikkvinduer og produktemballasje. Dette hjelper merker med å gi kundene sine engasjerende og immersive opplevelser som øker salget og merkevarebevisstheten.

Hva er noen av fordelene med å bruke utvidet virkelighet i markedsføringskampanjer?

Å bruke utvidet virkelighet i markedsføringskampanjer tilbyr flere fordeler, inkludert evnen til å gi innovative og immersive opplevelser som hjelper merker med å skille seg ut fra konkurrentene. Utvidet virkelighet gir også merker muligheten til å spore og analysere suksessen til kampanjene sine, og gir verdifull innsikt som kan brukes til å optimalisere fremtidige markedsføringsinnsatser.

Hvordan kan markedsføringsbyråer spore og analysere suksessen til AR-kampanjene sine?

En måte å spore og analysere suksessen til AR-kampanjer er gjennom bruk av AR QR-koder, som kan spores og analyseres for å gi innsikt i hvordan kundene samhandler med AR-opplevelsene. Med sporingverktøy kan markedsførere se hvor mange mennesker som skanner AR QR-kodene deres, hvor de befinner seg, og hvor lenge de bruker på å samhandle med AR-innholdet. Denne informasjonen kan hjelpe markedsførere med å forstå hva som fungerer bra i kampanjene deres og hva som kan forbedres.

Hvilke lisenskrav må markedsføringsbyråer vurdere når de tilbyr AR Code-tjenester til kundene sine?

Hvis et tjenesteselskap tilbyr AR Code-tjenester eller innhold til kundene sine, må de søke om en PRO-plan som inkluderer en videreselgerlisens. Hver av kundene deres må også skaffe seg en kommersiell lisens (enten med STANDARD eller PRO-planen) for å bruke AR Code-teknologien.

Hvordan kan markedsføringsbyråer være i forkant av markedsføringsinnovasjonen?

Markedsføringsbyråer må være villige til å omfavne nye teknologier og tilnærminger som har potensialet til å øke engasjementet og merkevarebevisstheten. Ved å inkorporere innovative teknologier som utvidet virkelighet i kampanjene sine, kan markedsføringsbyråer skille seg ut fra konkurrentene og gi kundene sine engasjerende og immersive opplevelser. Det er viktig for markedsføringsbyråer å være proaktive med å finne måter å inkorporere nye teknologier som AR i kampanjene sine for å forbli i forkant av markedsføringsinnovasjonen.

Strøm
47,938 AR experiences
Servering
169,411 Skanner per dag
Klarert av
35383 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang