AR Code AR Face Filter

AR-video: Spill av videoer over QR-koder for utvidet virkelighet


AR Code Tech | 26/09/2024 |


Augmented Reality er en teknologi som gjør det mulig å vise digitalt innhold i den virkelige verden. For øyeblikket er AR hovedsakelig tilgjengelig gjennom smarttelefoner, men introduseringen av augmented reality-briller i 2023 har utvidet rekkevidden.

AR-enheter viser typisk 3D-modeller, spill eller animasjoner som er overlagt den virkelige verden. Imidlertid kan tradisjonelt medieinnhold som tekst, bilder og videoer også vises ved hjelp av AR.

Augmented Reality-videoer: Transformasjon av engasjement

AR Video Coffee cup

I 2024 var noen av de mest populære applikasjonene for Augmented Reality spill og sosiale medier-filtre. Den økende interessen for Metaverset – en trend som fikk fart etter at Mark Zuckerberg kunngjorde Facebook Metas AR-strategi – har ført til at enkeltpersoner og bedrifter i økende grad fokuserer på Augmented Reality-teknologier.

I dag anerkjenner flere mennesker og bedrifter potensialet for 2D-innhold i AR. Forestillingen om at det er tilstrekkelig å vise en video på en telefonskjerm har utviklet seg, og AR-videoer blir nå sett på som en nødvendig komponent for augmented reality-briller.

AR-videoer på smarttelefoner tilbyr betydelige fordeler:

  • AR gir en morsom og ny måte å se videoer på.
  • De er ideelle for reklame, da seere er mer sannsynlig å se AR-videoer flere ganger.
  • AR-opplevelser kan lett deles gjennom en enkel kode.
  • Med AR Code kan videoer forankres til en spesifikk overflate som produktemballasje, utstillingsvinduer eller skjermer, og brukere kan bevege seg rundt for å samhandle med innholdet.

AR Video Coca Cola

AR Videoer: Ingen app nødvendig for en sømløs opplevelse

Med vår lavstrøm SLAM-teknologi kan AR-videoer nås på hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett uten behov for en app.

Videoen vises som et flytende element i ditt miljø, slik at du kan skalere og flytte den ved hjelp av fingrene på berøringsskjermen.

AR Code-skyen håndterer videostrømmen, og optimaliserer den for .mp4 og .mov filformater. Når du laster opp videofiler, analyseres, komprimeres og konverteres de til optimal størrelse og oppløsning for augmented reality.

AR Video Burger King

Meta Quest 3 og AR Code revolusjonerer AR-videoer

Meta Quest 3 og AR Code teknologi har revolusjonert AR-videoinnhold og tilbyr imponerende immersive AR-opplevelser. Mens direkte QR Code-skanning er på horisonten, sikrer AR Code framtidig kompatibilitet med AR-headset fra Apple, Google, Samsung og Meta, inkludert deres Quest Pro og 3 modeller.

AR-videoer på Meta Quest 3 gir uovertruffen interaktivitet, som gjør reklame, historiefortelling og presentasjoner engasjerende og minneverdige.

Napoleon trailer AR Video on the Meta Quest 3

Opplæring: Lag din egen AR-video forankret med AR Code

Å lage en AR-video på AR Code er raskt og enkelt. Du må ha åpnet en AR Code STANDARD eller PRO-konto for å få tilgang til denne funksjonen.

AR Video interface

Følg disse instruksjonene:

  • Klikk på typen opplevelse "AR Video".
  • Last opp en videofil i .mp4 eller .mov format, med en filstørrelse på maksimalt 100MB.
  • Når opplastingen er fullført, klikk på "Opprett" for å generere din AR Code.

Opplæringsvideo:

Tips: Jo større den trykte AR Code er, desto bedre vil AR-videoopplevelsen din være.

Forbedre AR med objektfangst og 3D filer

Foruten videoer, tilbyr AR Code kraftige funksjoner som Object Capture og 3D Files Upload. Disse verktøyene gjør det mulig for brukere å integrere virkelige objekter og 3D-modeller i sine AR-opplevelser, og dermed øke interaktivitet og innlevelse. For bedrifter betyr dette å skape mer engasjerende produktutstillinger, mens utdannere kan utvikle interaktive læringsmoduler.

Med disse verktøyene kan brukere fange essensen av fysiske objekter og bringe dem inn i AR-verdenen, og dermed levere en sømløs blanding av virkelighet og digitalt innhold.

AR QR-koder: Fremtiden for markedsføring

AR Code-teknologi muliggjør forankring av virtuelt innhold til den virkelige verden, og beriker underholdnings- og utdanningsopplevelser i hverdagen. AR Code-opplevelser kan nås uten behov for en tredjepartsapp.

AR Code-plattformen lar brukere lage en rekke AR-opplevelser:

Du kan spore og administrere disse opplevelsene ved hjelp av plattformens avanserte sporingsverktøy.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer AR-videoer på AR Code?

AR-videoer kan ses på hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett med et operativsystem som tilsvarer versjoner Android 4.4 og senere, iOS 11.0 og senere, ved bruk av WebAR-teknologi. AR.js, THREE.js og A-Frame biblioteker skaper en augmented reality videoopplevelse ved hjelp av en markør tilknyttet AR Code. Videoen vises flytende over QR-koden for augmented reality og kan sees ved å peke en smarttelefon mot den.

Hvordan kan jeg lage min egen AR-video forankret med en AR Code?

For å lage din egen AR-video forankret med en AR Code, må du ha åpnet en AR Code STANDARD eller PRO-konto for å få tilgang til denne funksjonen. Last opp en videofil i .mp4 eller .mov format, med en filstørrelse på maks 100MB, og klikk på "Opprett" for å generere din AR Code. Jo større den trykte AR Code er, desto bedre vil AR Video opplevelsen din være.

Strøm
98,760 AR experiences
Servering
262,096 Skanner per dag
Klarert av
68370 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture


Siste blogginnlegg

AI Code
AI Code, Oppfordrer brukere til å ta et bilde, som deretter analyseres av AI for å gi personlige svar eller råd, og skaper en individualisert opplevelse av utvidet virkelighet.
AI Code


Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang

AR Logo
AR-logo-funksjonen muliggjør opprettelsen av 3D-versjoner av logoer fra .SVG-bildefiler for forbedret merkevarepresentasjon.
AR Logo


facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok