AR-video: Avspill videoer over augmented reality QR-koder


AR Code Tech | 12/03/2024 |


Augmented Reality er en teknologi som lar digitalt innhold vises i den virkelige verden. For øyeblikket blir AR hovedsakelig brukt via smarttelefoner, men innføringen av augmented reality-briller i 2023 har utvidet rekkevidden.

AR-enheter viser vanligvis 3D-modeller, spill eller animasjoner som er lagt oppå den virkelige verden. Imidlertid kan tradisjonelt medieinnhold som tekst, bilder og videoer også vises ved hjelp av AR.

AR Video Museum

Augmented Reality Videos

I 2023 var noen av de mest populære bruksområdene for Augmented Reality spill og sosiale mediefiltre. Den økende interessen for Metaverse - en trend som fikk fart etter at Mark Zuckerberg kunngjorde Facebook Metas AR-strategi - har ført enkeltpersoner og bedrifter til å fokusere stadig mer på Augmented Reality-teknologier.

I dag ser flere mennesker og bedrifter potensialet i 2D-innhold i AR. Tanken om at det er tilstrekkelig å vise en video på en telefon skjerm har utviklet seg, og AR Videoer blir nå sett på som en nødvendig komponent for augmented reality-briller.

AR Videoer på smarttelefoner gir betydelige fordeler:

  • AR gir en underholdende og ny måte å se videoer på.
  • De er ideelle for annonsering, ettersom seere har en tendens til å se AR videoer gjentatte ganger.
  • AR-opplevelser kan enkelt deles gjennom en enkel kode.
  • Med AR Code kan videoer festes til en bestemt overflate som produktemballasje, utstillinger eller skjermer, og brukere kan bevege seg rundt for å samhandle med innholdet.

AR Video Coca Cola

AR Videos: Ingen app nødvendig

AR Videoer kan sees uten en app på en hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett med et operativsystem som samsvarer med følgende versjoner: Android 4.4 og nyere, iOS 11.0 og nyere. Dette er mulig takket være WebAR-teknologi, som bruker AR.js, THREE.js og A-Frame-biblioteker for å skape en augmented reality-videoopplevelse ved hjelp av en markør tilknyttet AR Coden.

AR.js og A-Frame-rammeverkene er populære verktøy for å lage opplevelser med virtuell virkelighet, og three.js er et 3D-grafikkbibliotek for WebGL-innhold.

Videoen vises flytende over den augmenterte virkeligheten QR-koden og kan sees ved å peke en smarttelefon mot den.

AR Code-clouden administrerer videostrømmen, optimaliserer den for .mp4- og .mov-filformater. Når du laster opp videofiler, analyseres de, komprimeres og konverteres til optimal størrelse og oppløsning for økt virkelighet.

AR Video sport equipment

Meta Quest 3 og AR Code revolusjonerer AR videoer

Meta Quest 3 og AR Code-teknologien har revolusjonert AR videokontent, og tilbyr imponerende immersive AR-opplevelser. Mens direkte QR-kode-skanning er i horisonten, sikrer AR Code fremtidig kompatibilitet med AR-briller fra Apple, Google, Samsung og Meta, inkludert Quest Pro- og 3-modellene deres.

AR Videoer på Meta Quest 3 gir enestående interaktivitet og gjør annonsering, fortelling og presentasjoner engasjerende og minneverdige.

Napoleon trailer AR Video on the Meta Quest 3

Tutorial: Hvordan lage din egen AR Video ankret med en AR Code?

Å lage en AR Video på AR Code er raskt og enkelt. Du må ha åpnet en AR Code STANDARD eller PRO konto for å få tilgang til denne funksjonen.

AR Video interface

Følg disse instruksjonene:

  • Klikk på typen opplevelse "AR Video".
  • Last opp en video i .mp4- eller .mov-format, med en filstørrelse på maksimalt 100 MB.
  • Når opplastingen er fullført, klikk på "Opprett" for å generere din AR Code.

Tutorial video:

Tips: Jo større den trykte AR Coden er, desto bedre blir din AR Video-opplevelse.

AR QR-koder: Markedsfremtiden

AR Code-teknologi muliggjør ankring av virtuelt innhold til den virkelige verden, og beriker underholdnings- og læringsopplevelsene i hverdagen. AR Code-opplevelser kan nås uten behov for en tredjepartsapp.

AR Code-plattformen lar brukere opprette en rekke AR-opplevelser:

Du kan spore og administrere disse opplevelsene ved hjelp av plattformens avanserte sporingsverktøy.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan fungerer AR-videoer på AR Code?

AR Videoer kan sees på en hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett med et operativsystem som tilsvarer Android 4.4 og nyere, iOS 11.0 og nyere, ved hjelp av WebAR-teknologi. AR.js, THREE.js og A-Frame-biblioteker skaper en augmented reality-videoopplevelse ved hjelp av en markør tilknyttet AR Code. Videoen vises flytende over den augmenterte virkeligheten QR-koden og kan sees ved å peke en smarttelefon på den.

Hvordan kan jeg lage min egen AR Video ankret med en AR Code?

For å lage din egen AR Video ankret med en AR Code, må du ha åpnet en AR Code STANDARD eller PRO konto for å få tilgang til denne funksjonen. Last opp en video i .mp4- eller .mov-format, med en filstørrelse på maksimalt 100 MB, og klikk på "Opprett" for å generere din AR Code. Jo større den trykte AR Coden er, desto bedre blir din AR Video-opplevelse.

Strøm
48,450 AR experiences
Servering
171,332 Skanner per dag
Klarert av
35688 Skapere



Kom i gang

Begynn å lage, administrere og spore AR Codeopplevelsene dine.
Begynn å lage og administrere dine Augmented Reality Code-opplevelser.

Kom i gang

AR Code Object Capture
Lag AR Coder umiddelbart for alle objekter med 3D-skanninger fra iPhone Pro eller iPad Pro.
AR Code Object Capture

Siste blogginnlegg

facebook twitter instagram linkedin youtube tiktok
Lag, administrer, rediger og overvåk AR-opplevelsene dine med våre avanserte funksjoner.

Kom i gang